torek, 01. oktober 2013

Neža Reisner fotografija

Fino, luštno je ustvarjati. Nadvse luštno. A, če želiš tisto, kar si ustvaril, ponosno pokazati širnemu svetu, tega zagotovo ne želiš pokvariti s slabo fotko. Slaba fotka vse pokvari. Res. Lahko je nekaj še tako umetelno, super lepo izdelano, slaba fotka pokvari vse.
Dobra fotka je v prvi vrsti kvalitetna. A to ni vse. Mora imeti tisto nekaj. Da pritegne. Da prebudi občutenje. Da pove zgodbo
Funchka je bil ena velika srečkica. Ne samo, da je napletala mehke objeme za majcene otročke, zaradi Nežine senzibilne fofografije je lahko pripovedovala lepe zgodbe. In jih delila z vami.Neža Resiner, moja ljuba nadarjena nečakinja. je korajžno vstopila v profesionalni svet fotografije.  Iz srca ji želim, da njena zgovorna, senzibilna in izčiščena fotografija najde pot do vseh, ki želite, da bi fotografije še dolgo pripovedovale lepe zgodbe o vaših posebnih življenjskih trenutkih. 


Neža je končala študij medijske produkcije na IAM, kjer je izbrala smer fotografija in iz tega tudi diplomirala, dodatno pa se izobražuje še na VISTU. 
Kontakt: 040 554 049, neza.reisner@gmail.com
Spletna stran pa je trenutno še v delu.Ni komentarjev: