petek, 03. september 2010

Dobrodelna Funchi

Za sodelovanje na Oninem natečaju za eko nakupovalno torbo sem se odločila, ker moje ročice napletajo okolju prijazne reči in zaradi dobrodelnosti akcije.
Torbica je nastajala 10 dni, a ji ni uspelo postati nakupovalna, ker bi za takšno velikost potrebovala še naslednjih 10 dni. Postala je (samo) ena unikatna eko ženska torbičica.
Lahko si jo pridete pogledat, lahko si jo celo kupite in s tem pomagate otrokom na Koroškem.

TUKAJ si lahko ogledate vse prispele torbe. Takole pravijo organizatorji:

Zaključek natečaja One in Mercatorja bo v sredo, 8. septembra 2010, ob 18. uri pred Mestno hišo v Ljubljani. Gala dogodek z modno prireditvijo, kjer bodo predstavili dvajset izvrstnih finalistk (torbice bodo predstavili misice in mistri Slovenije), se bo nadaljeval z odprtjem prodajne razstave vseh prijavljenih nakupovalnih torbic in javno dražbo nagrajenih torb.
Prodajna razstava bo v Mestni hiši od 8. 9. do 14. 9. 2010. Od 20. 9. do 25. 9. 2010 se bo razstava preselila v avlo Delove stolpnice, na Dunajski 5 v Ljubljani. Finalne torbice pa bodo na ogled že teden pred dogodkom (od 30. 8. do 6. 9.) v izložbenem oknu ljubljanskega Maximarketa.


2 komentarja:

vesna pravi ...

hvala za info:)fajn je videt vse sodeljujoče torbe.avtorjev nas je res veliko

funchi pravi ...

Vesna, o naših torbah je brati veliko komentarjev in kritik. Ampak jaz v vsem skupaj ne vidim toliko slabega. Navsezadnje se je veliko žensk spravilo ustvarit nekaj 'okolju prijaznega' in to podarit za dober namen (recimo, da nismo vse pikirale samo na nagrado).