četrtek, 03. december 2009

Giveaway

Funchi v decembru podarja pesniško zbirko, ki jo je spesnila urednica sama. Lahko jo boste podarili prijateljici, sestri, teti, zobozdravnici (če prijazno šari po vaših ustih in vam dela lepe bele zvezdice na zobe), vzgojiteljici v vrtcu (če je prijazna z vašim otrokom, tudi, ko ima ta slab dan), očetu pa raje ne, ker se mu bo zdelo, da so ene pesmi prekratke in je čisto preveč praznega prostora. No in zaradi tega jo lahko uporabite tudi za zapisovanje vzorčka, ko pletete nogavice, ali za skrivne sezname 'must-have', saj je veliko možnosti, da tja ne bodo škilili.

 


Kaj torej urednica pričakuje od sodelujočih?


1. kakšen prijazen komentar
2. kakšno dobro besedo prijateljem o tem blogu
3. kakšno idejo, kaj vrabca milega naj funchi naredi s svojim s.p., ki ga ima sicer srčno rada, a ji zmanjkuje vseh možnih rezerv za vzdrževanje podjetjeca in celo za to, da kdaj pa kdaj kaj poje (zato, da kdaj zapoje, pa še ni krize).

Ekola. Žrebanje bo izvedel kar sam Miklavž, na nedeljo, 6. decembra.

8 komentarjev:

PopiKoki pravi ...

Tudi pesniš? Pridna in knjižica izgleda lušno. No vsaj po platnicah - in seveda me blazno zanima kaj je notri :).

Kako obdržati s.p.? Odvisno od izvira težave :). Ampak: razširjaj besedo o svojem delu kot o delu gospodovem, po vsem svetu, naj jo slišijo vsi ljudje :):) :).

Anonimni pravi ...

Uuuu, darilce ... :) Tvoja darilca Mateja so vedno tako lepa, da sem prepričana, da je tudi pesniška zbirka nekaj prav posebnega. :)

Oh sp. kaj čem ti rečt. :) Smo vsi v istem zosu. Jaz ti predlagam, da naredimo skupaj kakšno zadevo, kakšne dogodke. Sicer pa saj vidiš, bolj kot si pošten, težje ti je ;) Pa da me ne bo kdo zaprl zaradi napeljevanja na kaj, bom tu kar nehala. :D

Kakšno dobro besedo pa z veseljem povem naprej. Pravzaprav sem te že hotela vprašati, če bi želela, da se tvoj blog še pri meni predstavi? V decembru namreč pišem vsak dan in bi vsak teden rada predstavila en blog, ki mi je všeč in bi te predstavila naslednji teden. Mogoče bo pa to tudi spju malo pmagalo ;)

funchi pravi ...

Ah, Pia, samo HVALA ti lahko rečem. Hvala za vso tvojo podporo in pomoč. Nam vsem želim, da vse, kar tako radi počnemo in, v kar verjamemo, v 2010 steče.

Anonimni pravi ...

Hehehe, no torej sva zmenjeni. ;) Naslednji teden predstaviva blog in trgovinico, naslednje leto pa obogatimo! Juhuuuu

funchi pravi ...

Juhuuu, velja! Hvala, Pia.

Sonja pravi ...

O nagradi obveščam vse zainteresirane na blogu, tako da upam, da se še kdo oglasi.
Upam, da tudi tvoj s.p. uspe zajeti dovolj sape, da bo za kruha in iger. Le tako daje nekaj upanja tudi ostalim, ki o tvojem pogumnem koraku zgolj sanjajo. Upam, da se bo dovolj staršev odločilo za nežne otroške pletenine. Ker ti tudi slučajno ne privoščim, da bi morala nazaj v sistem, ki je tako zelo tog in neprilagodljiv.
Držim pesti zate.

funchi pravi ...

Hvala za podporo tudi tebi, Sonja. Joj, res, samo nazaj v sistem ne!
Hvala tudi PopiKoki!
Takšen prijazen odziv me prav poboža in vlije upanje, da nadaljujem z uresničevanjem svojih sanj.

Barbara pravi ...

Najprej pohvale za vsa izdelana oblačilca, ki so res krasna in se pridružujem Sonjinim mislim, da se ti ne bo treba vrniti v črno-bel sistem! Torej veliko prometa ti želim :)
Blogerke pa sem obvestila o tvojem bonbončku in tako se uradno potegujem za knjigico pesmic :)